7 redenen waarom jij bouwen met BuilDIY leuk zult vinden

Wat maakt het bouwen van onze kits zo leuk? Daarvoor zijn ontelbaar veel redenen te bedenken en voor iedereen is dat net even iets anders.
Hieronder delen wij met jou 7 redenen waarom BuilDIY écht iets voor jóu is!

 1. Bouwen = ultieme ontspanning! 

Het bouwen van BuilDIY kits geeft de meeste Builders het ultieme gevoel van ontspanning. Even helemaal niks aan je hoofd en lekker bouwen aan jouw eigen kunstwerk! Niks leuker dan dat, toch?!

2. Voor altijd plezier van jouw BuilDIY-kit!

Het aller-aller-allerleukste aan de BuilDIY kit is natuurlijk het in elkaar zetten ervan. Máár wanneer jij jouw bouwwerk hebt voltooid zal jij deze uiteraard een bijzondere plek in huis geven. De (afgebouwde) BuilDIY kits zijn immers ontzettende eye-catchers en zijn een onwijs mooi decoratiestuk voor bij jou thuis! Zo heb je er na het bouwen nog jaren plezier van.

 Kits van links naar rechts: vrachtwagen, stoomtrein, Militaire Jeep, Mini Stoomtrein, Grand Prix Auto | Bekijk al onze mechanica kits!

3. Wherever, whenever!

Op het balkon, in de tuin, op de camping in Frankrijk of in de hobbyschuur, ’s morgens vroeg of ’s avonds laat, in de zomer of in de winter - het kan allemaal! Een BuilDIY kit neem je gemakkelijk overal mee naar toe en zou bouw jij aan jouw kunstwerk waar en wanneer jíj́ daar zin in hebt. Dus, wat is jouw favoriete bouwspot?

4. (Bijna) ontelbaar veel kits!

Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat jij straks alle kits gebouwd hebt, want wij hebben een ontzettend breed aanbod aan kits, voor ieder wat wils en ook zeker voor ieder genoeg!

Daarnaast is de BuilDIY-crew dagelijks bezig met de speurtocht naar nieuwe pakketten die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment - en dat gebeurt dat ook zeer regelmatig! Met BuilDIY verveel je je nooit!

5. De gezelligste community van de Benelux!

Speciaal voor alle Builders hebben wij een paar jaar geleden de BuilDIY Club opgericht op Facebook. Deze club is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige, actieve en behulpzame groep waarin mensen praten over hun hobby, foto’s en video’s van hun bouwwerken delen en vragen stellen + vragen van mede-builders beantwoorden.


Het Tuinhuis en de Studeerkamer. | Bekijk al onze "Huisje boompje beestje" kits

6. Onderdeel per ongeluk gebroken? Geen probleem!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de Builders ook ná aanschaf van hun bouw-kits de service krijgen die zij verdienen. Gaat er onverhoopt een keer een onderdeel kapot waarvan geen reserve aanwezig is? Bij ons is dat geen enkel probleem! Wij zorgen er (uiteraard) voor dat jouw gebroken/missende onderdeel wordt vervangen!

7. De unieke (en soms verborgen) features van de kits

De verlichting die aan-en-uit kan, een muziekje bij het opwinden, een auto die er vandoor gaat of een verborgen vakje om iets waardevols op te bergen/te verstoppen. Dit is nog maar een greep uit de verschillende features van al onze kits. Iedere kit is wel op een bepaalde manier uniek!

Al onze kits vind je hier. Je hebt keuze uit tientallen modellen: van huisjes tot mechanische miniaturen.

7 reacties

Gee

Gee

Been met de eerste pas begonnen( simons coffeeshop.) Vind het zo leuk, dat ik de volgende al heb uitgekozen. Mag hem van mezelf pas bestellen als de eerste bijna af is.

Ronald De Haan

Ronald De Haan

Ik ben er pas mee begonnen maar kan u zeggen dat het gewoon gezellig verslaving is zit de heel nacht alleen bouwen en elkeer komt me vrouwe Ron kom naar bet op gegeven kwam ze uit bed de weker was af gegaan ze dacht waar ik ze doed de huiskamer deur ze ben je de heel nacht op ik nee net een uurtje bezig oké dan is het maar ze komt terug van de werk zij en nu waarheid ik ben de heel nag bezig en de heel dag ze je stopt en je gaat vanavond mee naar bed dat gedaan 3 uurtje en toen veder

Tineke

Tineke

Ik Tineke en mijn partner Gerard.
Hebben beide onze passie hier in gevonden huisjes houtenwerkstukken boeken blikjes!!! GEWELDIG BLIJ WORDEN WIJ ERVAB

Wilma Swagers

Wilma Swagers

Als je éénmaal begonnen bent, ben je verkocht. Tips en trucks van collega bouwers zijn heel handig en natuurlijk de You tube filmpjes ook. 🥰

fred assop

fred assop

ard en thom ik even zeggen dat deze kits uitstekend zijn
dat ik even zeggen ik heb er weer zin in mijn dank is groot ik heb op ,
op deze niets op aan te merken dat wou ik even kwijt gr fred

Dieneke

Dieneke

Heb al zo veel gebouwd dat ik geen plaats meer heb.

Hans Jongepier

Hans Jongepier

Waarschuwing bij vermelden dat het verslavend kan worden. 😏

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden geplaatst

Onze best sellers

Bespaar 22%
TuinhuisTuinhuis
Tuinhuis
€39 €49,95
Bespaar 16%
StoomtreinStoomtrein
Stoomtrein
€59 €69,95
Bespaar 13%
Knikker Roller CoasterKnikker Roller Coaster
Knikker Roller Coaster
€46 €52,95