7 redenen waarom jij bouwen met BuilDIY leuk zult vinden

Wat maakt het bouwen van onze kits zo leuk? Daarvoor zijn ontelbaar veel redenen te bedenken en voor iedereen is dat net even iets anders.
Hieronder delen wij met jou 7 redenen waarom BuilDIY écht iets voor jóu is!

 1. Bouwen = ultieme ontspanning! 

Het bouwen van BuilDIY kits geeft de meeste Builders het ultieme gevoel van ontspanning. Even helemaal niks aan je hoofd en lekker bouwen aan jouw eigen kunstwerk! Niks leuker dan dat, toch?!

2. Voor altijd plezier van jouw BuilDIY-kit!

Het aller-aller-allerleukste aan de BuilDIY kit is natuurlijk het in elkaar zetten ervan. Máár wanneer jij jouw bouwwerk hebt voltooid zal jij deze uiteraard een bijzondere plek in huis geven. De (afgebouwde) BuilDIY kits zijn immers ontzettende eye-catchers en zijn een onwijs mooi decoratiestuk voor bij jou thuis! Zo heb je er na het bouwen nog jaren plezier van.

 Kits van links naar rechts: vrachtwagen, stoomtrein, Militaire Jeep, Mini Stoomtrein, Grand Prix Auto | Bekijk al onze mechanica kits!

3. Wherever, whenever!

Op het balkon, in de tuin, op de camping in Frankrijk of in de hobbyschuur, ’s morgens vroeg of ’s avonds laat, in de zomer of in de winter - het kan allemaal! Een BuilDIY kit neem je gemakkelijk overal mee naar toe en zou bouw jij aan jouw kunstwerk waar en wanneer jíj́ daar zin in hebt. Dus, wat is jouw favoriete bouwspot?

4. (Bijna) ontelbaar veel kits!

Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat jij straks alle kits gebouwd hebt, want wij hebben een ontzettend breed aanbod aan kits, voor ieder wat wils en ook zeker voor ieder genoeg!

Daarnaast is de BuilDIY-crew dagelijks bezig met de speurtocht naar nieuwe pakketten die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment - en dat gebeurt dat ook zeer regelmatig! Met BuilDIY verveel je je nooit!

5. De gezelligste community van de Benelux!

Speciaal voor alle Builders hebben wij een paar jaar geleden de BuilDIY Club opgericht op Facebook. Deze club is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige, actieve en behulpzame groep waarin mensen praten over hun hobby, foto’s en video’s van hun bouwwerken delen en vragen stellen + vragen van mede-builders beantwoorden.


Het Tuinhuis en de Studeerkamer. | Bekijk al onze "Huisje boompje beestje" kits

6. Onderdeel per ongeluk gebroken? Geen probleem!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de Builders ook ná aanschaf van hun bouw-kits de service krijgen die zij verdienen. Gaat er onverhoopt een keer een onderdeel kapot waarvan geen reserve aanwezig is? Bij ons is dat geen enkel probleem! Wij zorgen er (uiteraard) voor dat jouw gebroken/missende onderdeel wordt vervangen!

7. De unieke (en soms verborgen) features van de kits

De verlichting die aan-en-uit kan, een muziekje bij het opwinden, een auto die er vandoor gaat of een verborgen vakje om iets waardevols op te bergen/te verstoppen. Dit is nog maar een greep uit de verschillende features van al onze kits. Iedere kit is wel op een bepaalde manier uniek!

Al onze kits vind je hier. Je hebt keuze uit tientallen modellen: van huisjes tot mechanische miniaturen.

1 reactie

Hans Jongepier

Hans Jongepier

Waarschuwing bij vermelden dat het verslavend kan worden. 😏

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden geplaatst

Onze best sellers

Bespaar €7,80
TuinhuisTuinhuis
Tuinhuis
€31,20 €39
Bespaar €11
StoomtreinStoomtrein
Stoomtrein
€44 €55
Bespaar €8,60
Knikker Roller CoasterKnikker Roller Coaster
Knikker Roller Coaster
€34,40 €43