Onze BuilDIY Bouw-blog

Wij verkopen niet alleen de kits aan jullie natuurlijk - wij zijn zelf ook erg benieuwd hoe het nou allemaal werkt. 

Het was een regenachtige woensdagmiddag tot we de deurbel hoorden gaan. Jef stond doorweekt voor de deur om te beginnen met werken. Snel lieten wij hem naar binnen zodat hij lekker kon opdrogen bij de kachel. Met een lekker kopje warme chocomel zat Jeff aan de tafel. 

Wij waren over BuilDIY aan het praten en Max vroeg ons of wij eigenlijk al eens een kit in elkaar hadden gezet. Jef en ik keken elkaar lachend aan. Wij zeiden tegen Max: ”Eigenlijk zijn we er dag in dag uit mee bezig, maar hebben er nog nooit zelf eentje gebouwd….".

En daarom hebben wij er zelf eentje in elkaar gezet, voor onszelf en voor jullie:

 Graag willen wij jullie vertellen hoe wij het hebben ervaren.

Wij waren er ongeveer een uur mee bezig. Wij vonden het toch best een beetje pittig, en ook wel een beetje moeilijk eigenlijk. Naar onze mening vonden wij de instructies duidelijk. De stukjes gaan erg makkelijk in elkaar, en het is echt met precisie uitgesneden. Lijm en wax hadden wij niet echt nodig. 

Hulp nodig bij het bouwen, vragen vooraf, of gewoon zin om te kletsen met mede-bouwers? Word dan lid van onze BuilDIY Club Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/buildiy/

1 reactie

Inge

Inge

Is zo leuk om te doen ik kan niet kiezen welke de volgende wordt maar komt nog meer

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden geplaatst

Onze best sellers

Bespaar €14
TuinhuisTuinhuis
Tuinhuis
€45 €59
Bespaar €20
StoomtreinStoomtrein
Stoomtrein
€59 €79
Bespaar €14
Knikker Roller CoasterKnikker Roller Coaster