Bouwen en knutselen is voor alle leeftijden - BuilDIY is hét bewijs

Je bent nooit te oud om te bouwen of knutselen. BuilDIY's producten zijn dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Of je vroeger nou met LEGO, DUPLO, Playmobil of K'NEX (of één van hun voorgangers) speelde, of zelfs vandaag de dag nog: BuilDIY haalt het kind in jou naar boven als nooit tevoren.

BuilDIY?!

'Build' is Engels voor bouwen. 'DIY' staat voor Do It Yourself - doe-het-zelf in het Nederlands. BuilDIY is dan ook een samenvoeging van deze 2 termen en legt precies uit waar wij zo van houden, en jij hopelijk ook: zelf jouw eigen houten kunstwerken bouwen!

Onze houten BuilDIY-kits - ook wel 'bouwmodellen' genoemd - zijn niet zomaar houten kunstwerken. Vele van onze kits staan namelijk (letterlijk) niet stil. 

Naast mooi zijn, hebben een aantal van onze kits ook echt een functie. Zo kan onze Vitascope ook écht een stukje film afspelen. Zie het als een soort camera en beamer in één.

Maar misschien is onze Curiosity Rover wel wat voor jou. Ga zelf op avontuur in de ruimte, door jouw eigen ruimte-ontdekker te bouwen. Deze kan ook nog eens écht rijden, en werkt op zonne-energie. 

En zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan... het is helemaal aan jou welke kit jij het leukst vindt om te bouwen. Zelf, met je zoon, dochter, vader, moeder, neef, nicht, vriend, vriendin, man of vrouw: BuilDIY is voor iedereen - en bouwen kan met iedereen!

Elke BuilDIY-kit heeft zo z'n eigen moeilijkheidsgraad. Begin jij rustig aan met bijvoorbeeld de Wijze Uil, ga je voor iets moeilijkers met de Pendulum Klok, of gelijk voor het grote werk met de Stoomtrein?

Wij verwelkomen je maar al te graag binnen de BuilDIY-community: één grote familie van doe-het-zelvers en kunstwerk-bouwers!

Word lid van onze Facebook-groep 'BuilDIY Club' en krijg tips en trucs van mede-bouwers, deel je houten kunstwerken of aanschouw die van de anderen.

SHOP BUILDIY

Twijfel trouwens nooit om even contact met ons op te nemen als je voor het bestellen, of na het bestellen, vragen hebt. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagramvia e-mail en telefoon.