Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt voor het verzenden van jouw BuilDIY-kit(s) €3,95 in Nederland en €4,95 in België. Bij bestellingen boven de €50 verzenden wij zelfs gratis in Nederland en België!

Wanneer kan ik mijn kit(s) verwachten?

Wij doen er samen met onze fulfilmentpartner Monta alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Bestellingen leveren wij 95% van de tijd binnen een werkdag.

Voor zowel Nederland als België geldt:

Maandag-vrijdag vóór 23.45 besteld, morgen in huis.

(In het weekend besteld, dinsdag in huis)

Lukt het ons niet om op tijd te bezorgen? Dan laten we je dit zeker weten. Zodra je een kit hebt besteld, kun je jouw bestelling volgen. Vanaf het magazijn tot aan het door jou gekozen bezorgadres.

Levertijden op een rijtje:

Maandag voor 23.45 besteld = dinsdag geleverd

Dinsdag voor 23.45 besteld = woensdag geleverd

Woensdag voor 23.45 besteld = donderdag geleverd

Donderdag voor 23.45 besteld = vrijdag geleverd

Vrijdag voor 23.45 besteld = zaterdag geleverd

Zaterdag besteld = dinsdag geleverd

Zondag besteld = dinsdag geleverd

Wie komt mijn pakket bezorgen?

De bezorging van jouw bestelling doen wij in samenwerking met onze fulfilmentpartner Monta (in Gorinchem), en jouw pakket zal worden bezorgd door PostNL of DHL. PostNL doet al onze pakketzendingen in Nederland en België, en de brievenbuszendingen in Nederland (opgehaald voor 17.00). DHL doet alle brievenbuszendingen in Nederland, opgehaald na 17.00. 

(Er zit een verschil tussen de tijd van bestelling en het moment van ophalen. Daarom kunnen ook bestellingen (brievenbuszending) van ruim voor 17.00 alsnog worden verstuurd met DHL. Hou hier alsjeblieft rekening mee.)


Retourneren

Je hebt wettelijk het recht om jouw bestelling, of een deel daarvan, binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van jouw retourrecht, dan krijg je van ons het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten, plus de gemaakte retourkosten (zie onderaan deze pagina voor meer informatie) binnen 14 dagen na de retourmelding teruggestort op jouw rekening.

Ons retouradres is:

BuilDIY - Retour
Weide 30
4206CL Gorinchem
Nederland

Wij vergoeden alleen de retourkosten die worden gerekend (en wij op ons nemen) via ons retour portal. Kies je ervoor om op jouw eigen manier te retourneren, dan vergoeden wij dus alleen €4,79 (Nederland) of €5,88 (België). Hou hier alsjeblieft rekening mee. Retourneren via ons retour portal is dus aan te raden!