Onderdeel worden van Team BuilDIY? We zijn momenteel druk bezig met het uitbreiden van onze werkzaamheden - om de alsmaar stijgende vraag aan te kunnen - dus zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Om specifiek te zijn, zijn we op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Social media manager - We zijn op zoek naar iemand met bovengemiddelde kennis van de social media-platformen Instagram en Facebook. Als taken krijg je het onderhouden en maken van content voor beide kanalen.
  • Video producer en -editor - Wij willen we ons meer gaan richten op het maken van video content voor onze BuilDIY-kits. Deze content zal naast de website ook geplaatst worden op onze Instagram en Facebook accounts, en gebruikt worden als advertentiemateriaal.
  • E-mail marketing-expert - Onze e-mail marketing is nog niet op het niveau waar we het willen. Daarom zijn wij ook op zoek naar een aanvulling op ons huidige marketing-team.
  • SEO- en Google Ads-expert - Ben jij dé expert op het gebied van zoekmachines? Oftewel: SEO en Google Ads? Dan zijn wij naar jou op zoek.

Wil je meer informatie over deze vacatures of zelfs solliciteren? Dan kun je ons bereiken via email: contact@buildiy.nl. Je kunt ons ook een bericht sturen via Facebook, Instagram of via het contactformulier op onze website.