Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij onze kits aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Onze BuilDIY-kits worden direct vanuit onze leverancier verzonden. Vanaf het moment van verzending bedraagt de gemiddelde levertijd momenteel - door de gevolgen van de corona-crisis - 12-25 werkdagen naar Nederland en 15-28 werkdagen naar België.Doordat er voor onze kits geen gebruik wordt gemaakt van tussenpersonen kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze kits zo voordelig kunnen aanbieden.

Belangrijk: Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Zowel onze fabrikant, als de Nederlandse en Belgische postbedrijven staan momenteel onder gigantische druk. Op bepaalde momenten is deze druk zelfs groter dan rond de kerstperiode. Hou dus alsjeblieft rekening met de kans op relatief grote vertragingen. Duurt 't je alsnog allemaal wat te lang? Begrijpelijk! Neem dan even contact met ons op.

Vanaf het moment dat onze leverancier jouw kit(s) heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail - te vinden via de informatie op deze pagina: https://buildiy.nl/pages/track-je-bestelling

Verzendkosten

De verzendkosten voor onze kits zijn gratis bij bestellingen vanaf €40, zowel binnen Nederland als naar België. Daaronder rekenen wij een vast bedrag van €1.95 voor Nederland én België.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Bij overige gebruikerssporen hebben wij bovendien het recht om een waardevermindering op het terug te storten bedrag in rekening te brengen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Download dan hier jouw retourformulier. Het is verplicht om deze mee te sturen. Hou uiteraard tevens rekening met onze retourvoorwaarden.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.